Pisarniško pohištvo, ob katerem se zaposleni dobro počutijo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Zaposleni, ki so zadnjih dvajset let preživeli ob istem pisarniškem pohištvu, se skoraj zagotovo ne počutijo več dobro, tudi delovna učinkovitost ni več prava. Kljub temu, da ob pisarniškem pohištvu zaposleni preživijo velik del svojega življenja, se še zmerom ne posvečajo dovolj prostorom, v katerih delajo. Večina zaposlenih je navajena na pisarniško pohištvo, oblikovano brez kančka domišljije, na sive pisarne in brezosebne skupne prostore. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Moderno pisarniško pohištvo enako pozornost posveča estetiki in funkcionalnosti. Moderno pisarniško pohištvo je kreativno oblikovano in večji je poudarek na barvah. Posamezni elementi pisarniškega pohištva so preprosti in mobilni. Pisarniško pohištvo, ki je funkcionalno in estetsko, pritegne tako zaposlene kot tudi stranke.

Veliko zaposlenih ne presedi več večine delovnega časa za pisalno mizo, ampak delajo tudi na terenu, zato je izključno zanje rezervirano pisarniško pohištvo nepotreben strošek. Premični predalnik ali poličnik si zaposleni pripelje do proste pisalne mize in tam opravi svoje delo. Moderno pisarniško pohištvo ima tudi vse manj omar, saj je arhiviranja podatkov na papirju tudi vse manj.

Moderno pisarniško pohištvo ustreza ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in je prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo omogoča uporabniku, da se dobro počuti tudi potem, ko več ur dela. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohišto ustvarja pozitivno delovno okolje in prispeva k večji storilnosti.

Naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pisarniško pohištvo. Ves trud in čas, ki ga boste namenili izbiri pisarniškega pohištva, bo povrnjen, ko boste ob koncu delovnika zadovoljni zapustili svojo pisarno.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Ob pisarniškem pohištvu, ki je funkcionalno in estetsko, se dobro počutijo tako zaposleni kot tudi stranke.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category