Pisarniško pohištvo, ob katerem se dobro počutijo tako zaposleni kot tudi stranke

Registriran

5 meseca 2 tedna
Med pisarniško pohištvo uvrščamo sedežno pohištvo, mize, omare in ostalo pisarniško pohištvo – pregradne stene, police,... Praktično rečeno, je pisarniško pohištvo vse, razen vaših zaposlenih in njihovih računalnikov. Pisarniško pohištvo je ena najbolj obremenjenih pohištvenih oprem. Pisarniško pohištvo se po intenzivnosti obremenitve lahko primerja le še s pohištvom v šolah in drugih javnih ustanovah. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Pisarniško pohištvo mora zagotavljati trajnost, zanesljivost in druge funkcijske značilnosti, ki so pomembne za uporabnika. Pisarniško pohištvo mora biti skladno z evropskimi direktivami in mora ustrezati vsem zahtevam po varnosti in zdravju na delovnem mestu. Evropske direktive, ki obravnavajo ureditev delovnih mest z računalniškimi zasloni, določajo tudi zahteve za delovne stole.

Osnovnim zahtevam zdravja pri delu ustreza le ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustvarja zdravo delovno okolje, prilagojeno je fizičnim in psihičnim lastnostim uporabnika. Ergonomsko oblikovano pohištvo vpliva na zdravstveno stanje zaposlenih in delovno učinkovitost. Če pisarniško pohištvo ni ergononsko oblikovano, je lahko izvor zdravstvenih težav v sklepih, mišicah...

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniško pohištvo mora ustrezati ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in mora biti prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej.

Pisarniški stoli so tisti kos ergonomsko oblikovanega pisarniškega pohištva, ki se mu namenja največ pozornosti. Pisarniški stoli morajo zaposlenim omogočati udobno sedenje vse ure, ki jih preživijo v pisarni. Le ergonomični pisarniški stoli vam bodo omogočili, da pred računalnikom zdržite osem ur in več.

Naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pisarniško pohištvo. Ves trud in čas, ki ga boste namenili izbiri pisarniškega pohištva, bo povrnjen, ko boste ob koncu delovnika zadovoljni zapustili svojo pisarno.

Ne le da, da zahtevate kvalitetno pisarniško pohištvo, ki bo prenašalo dolgotrajne in intenzivne obremenitve, ampak vam mora biti pisarniško pohištvo tudi všečno. Pisarniško pohištvo, ob katerem se boste dobro počutili, vam mora že na pogled vzbuditi čustveno reakcijo - premami vas izgled, oblikovalska izvirnost, barva in sijaj pohištva.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniško pohištvo Bnos enako pozornost posveča estetiki in funkcionalnosti. Posamezni elementi pisarniškega pohištva so ergonomsko oblikovani, individualno nastavljivi, preprosti in mobilni.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo pisarniško pohištvo Bnos. Pisarniško pohištvo Bnos je kvalitetno, funkcionalno in oblikovno dovršeno. Pisarniško pohištvo ustreza vsem zahtevam modernega poslovanja. Pisarniško pohištvo Bnos vam bo nudilo udobje, tako da vam nikoli ne bo težko preživeti tudi daljšega delovnega dneva.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category