Pisarniško pohištvo naj bo premišljeno izbrano in dobro načrtovano

Registriran

5 meseca 2 tedna
Podjetja in institucije se vse bolj zavedajo, kako pomembno je premišljeno izbrati in postaviti moderno pisarniško pohištvo. V svojem delovnem okolju zaposleni preživijo skorajda več časa kot doma. Načrtovanju pisarniškega pohištva, ob katerem se zaposleni počutijo kar najbolj udobno in produktivno, zahteva vedno več pozornosti. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Vse raziskave o zaposlenih v pisarnah so pokazale, da premišljeno izbrano in dobro načrtovano pisarniško pohištvo neposredno vpliva na storilnost in počutje zaposlenih. Premišljeno izbrano in moderno načrtovano pisarniško pohištvo izboljša izrabo prostorov, ustvari primerne delovne pogoje, optimizira pretok dokumentarnega gradiva in informacij, delo se lažje nadzoruje, priključki so postavljeni na najbolj ustreznih mestih.

Moderno pisarniško pohištvo je sestavljivo, izdelano je iz več kosov, ki so med seboj prilagodljivi v poljubnem številu različnih kombinacij. Celotno pisarniško pohištvo je mogoče sestaviti glede na zahteve in potrebe posameznega zaposlenega ali skupine zaposlenih.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Moderno pisarniško pohištvo je izdelano za postavitev v odprtih prostorih, ki omogačajo preglednost delovnih površin, vzpodbujajo neposredno komunikacijo in skupinsko delo.

Moderno sestavljivo pisarniško pohištvo je praviloma zasnovano za timsko delo, saj zagotavlja delitev na manjše delovno prostore in ponudi ravno prav zasebnosti, hkrati pa je zaposleni še vedno del skupine. Pisarniško pohištvo ustvarja klubsko atmosfero, v kateri se zaposleni in stranke najlažje gibljejo.

Osnovna elementa modernega pisarniškega pohištva sta ergonomsko oblikovana delovna miza in pisarniški stol. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo je prilagojeno uporabniku in njegovim zmogljivostim. Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo je osnovna zahteva zdravja pri delu. Če pisarniško pohištvo ni ergononsko oblikovano, je lahko izvor zdravstvenih težav v sklepih, mišicah...

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pisarniško pohištvo, ki ga boste lahko kar najbolj prilagodili zahtevam sodobnega poslovanja.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category