Pisarniško pohištvo naj bo ergonomsko oblikovano

Registriran

5 meseca 2 tedna
Osnovni elementi, ki sestavljajo pisarniško pohištvo, so pisarniške mize, pisarniški stoli in pisarniške omare. Praktično rečeno, je pisarniško pohištvo vse, razen vaših zaposlenih in njihovih računalnikov. Pisarniško pohištvo so pisarniški stoli, omare, predalniki, regali in še marsikaj, kar spada k opremi pisarne. - Pisarniško pohištvo
- Pisarniški stoli - razprodaja zalog
Naj vam ne bo žal denarja za kakovostno zgrajeno in izdelano pisarniško pohištvo. Ves trud in čas, ki ga boste namenili izbiri pisarniškega pohištva, bo povrnjen, ko boste ob koncu delovnika zadovoljni zapustili svojo pisarno.

Pisarniško pohištvo mora ustrezati ergonomskim zahtevam, zahtevam po racionalni ureditvi delovnega prostora in mora biti prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej. Pisarniško pohištvo mora uporabniku omogočiti, da se dobro počuti tudi potem, ko več ur dela. To pa je mogoče le, če je pisarniško pohištvo ergonomsko oblikovano.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniško pohištvo je racionalno razporejeno in tudi prilagojeno potrebam vsakega uporabnika posebej.

Ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustvarja zdravo delovno okolje, prilagojeno je fizičnim in psihičnim lastnostim uporabnika. Ergonomsko oblikovano pohištvo vpliva na zdravstveno stanje zaposlenih in delovno učinkovitost. Pisarniški stoli pa so tisti kos ergonomsko oblikovanega pisarniškega pohištva, ki se mu namenja največ pozornosti.

Kljub prepričanju, da je dolgotrajno sedenje »počitek«, so posledice dela na neprimernem pisarniškem stolu neprizanesljive. Le ergonomsko oblikovani pisarniški stol nudi primerno podporo vratu in hrbtenici.

Pisarniško pohištvo Kliknite tu za katalog pisarniško pohištvo. Pisarniški stoli so tisti kos ergonomsko oblikovanega pisarniškega pohištva, ki se mu namenja največ pozornosti.

S koristnimi nasveti za pisarniško pohištvo vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci.
Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste za pisarniško pohištvo našli optimalno rešitev. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo za pisarniško pohištvo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category