Otroške sobe – za dojenčka, za predšolskega otroka, za osnovnošolca, ...

Registriran

5 meseca 2 tedna
Otroške sobe boste spreminjali skupaj z otrokom. V nekaj letih bodo otroške sobe zamenjale uporabnost, od otroške sobe za dojenčka, malčka in cicibana do osnovnošolca in najstnika, dokler »ptički ne odletijo iz gnezda«. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Vsi materiali otroške sobe bodo ves čas pod velikimi obremenitvami. Otroci bodo polivali, packali s hrano, trgali tapete, risali po stenah in tolkli po pohištvu. Zato morajo biti materiali otroške sobe vzdržljivi in vsa nevarna oprema, od električnih vtičnic do naprav na elektriko, ustrezno zaščitena.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Starejši otroci se za svoje otroške sobe navdušujejo zlasti nad osnovnimi barvami, kot so rdeča, zelena, modra in rumena.

Ko poskrbite za varnost, se posvetite dekoraciji otroške sobe. Površine otroške sobe opremite skladno s starostjo otroka.Najboljša izbira za stene so tapete z otroškimi motivi, ki jih boste z leti zamenjali ali odstranili.

Najprimernejša tla otroške sobe so gladka lesena tla, vendar mora biti les dobro obdelan, da ni špranj. Za večje udobje položite na tla otroške sobe preprogo, ki ne bo drsela pod nogami.

Otroci se v otroških sobah igrajo, spijo, jejo, rišejo, se učijo in zabavajo. Z ustreznim načrtovanjem različnih delov otroške sobe lahko vzpostavite prostore za različne dejavnosti.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Ko malčki začnejo hoditi v šolo, je potrebno postaviti pisalno mizo. Ne postavite pisalne mize v prvi prosti kotiček otroške sobe. Pisalna miza naj ima naravno svetlobo od okna.

Za opremo otroške sobe seveda izberete pohištvo, ki bo ustrezalo otrokovi velikosti. Pri tem pa računajte na to, da večji kot bo vaš otrok, večje pohištvo otroške sobe boste potrebovali. Še najbolj racionalna rešitev bo, da kupite pohištvo otroške sobe normalnih velikosti, nekaj kosov pohištva, kot so na primer stoli in mizica, pa je v velikosti, ki tisti trenutek ustreza otroku.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otroške sobe boste nazadnje preuredili za mladostnike. Otroške sobe bodo postale mladinske sobe. Vaši mladostniki bodo zahtevali čim več zasebnosti in prostor za svojo televizijo.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category