Otroške sobe v nežnih pastelnih ali v živih barvah?

Registriran

5 meseca 2 tedna
Splošno vodilo je, da so primerne barve za otroške sobe odtenki zelene, modre in vijolične, odtenki kožne barve in nežni rožnati odtenki. Prevelike količine močnih barv za otroške sobe naj ne bi bile primerne, saj preveč stimulirajo. Tudi temne in turobne barve niso za otroške sobe. Sončne barve bodo prostor razsvetlite, bela barva bo prostor otroške sobe še povečala. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Če boste pretirano kombinirali različne barve in vzorce, boste dobil prenasičeni in agresiven videz otroške sobe. Temu se boste izognili tako, da za otroške sobe določite elemente v živih barvah, kot so na primer dekorativni predmeti, in tiste, ki ustvarjajo umirjeno ozadje, na primer strop, stene, tla, zavese.

Vzpodbujajte otroke k ustvarjalnosti, k risanju in slikanju, tako bodo sami popestrili svoje otroške sobe. Naj pobarvajo ali dekorirajo stene, vrata, okna, pohištvo, tla in strop otroške sobe.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Pastelne barve otroške sobe, kot so zelena, bledo rumena ali modra bodo umirjale nemirne, živahne in energije polne otroke.

Četudi se držite nekaterih splošnih vodil, je izbira barv otroške sobe odvisna tudi od značaja vašega otroka in vas samih. Za nežne, zasanjane in romantične deklice bodo najbolj primerne otroške sobe, odete v belo in kombinirane z živahnejšimi odtenki. Primerne barve otroške sobe za deklice so tudi vsi svetli pastelni odtenki. Za nemirne in živahne, z energijo nabite malčke, bodo primerne otroške sobe v pastelnih barvah, v zeleni ali bledo rumeni. V svetlejših barvah otroške sobe se bodo umirili in spočili. Takšne barve otroške sobe vzbujajo tudi občutek odprtosti, prostornosti, zračnosti in lahkotnosti prostora. Za mirne in manj dinamične otroke bodo bolj primerne otroške sobe v živahnejših in spodbudnejših barvah, kot so živo rdeči, intenzivno rumeni in živahni oranžni odtenki.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Mirni in manj dinamični otroci se bodo dobro počutili, če so otroške sobe živahnih in spodbudnih barv, kot je na primer živo rdeča ali živo rumena.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category