Otroške sobe, v katerih bodo vaši otroci uživali

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri načrtovanju otroške sobe je potrebno upoštevati, da se bo soba spreminjala skladno s starostjo in potrebami otroka. To ne pomeni, da boste sobo v celoti spremenili, ampak boste določene stvari preuredili, zamenjali na primer dekoracijo in barve.

Materiali pohištva in tal otroške sobe morajo biti vzdržljivi, saj otroci polivajo, razmetavajo, razbijajo po tleh in po pohištvu otroške sobe. Materiali v otroški sobi naj zagotavljajo tako varnost kot tudi udobje.

Otroške sobe predšolskih otrok so prostor za spanje in za igro. Ko otroci začnejo obiskovati šolo, postanejo otroške sobe tudi učilnice in prostori za druženje. Postelja otroške sobe pridobi še funkcijo sedežne oziroma kavča.

V otroške sobah, ki si jih deli več otrok skupaj, prihranite prostor s postavitvijo pograda. Otroci imajo radi tudi posteljo, po kateri pridejo po stopničkah. V veliko veselje jim bo na primer tudi tobogan, po katerem se spustijo s postelje.

Otroška soba Kliknite tu za celoten katalog otroških sob.

V veliko stanovanjih si otroka delita otroško sobo. Pohištvo otroške sobe postavite v kompozicijo, ki bo otrokoma ponudila vsakemu svoj kotiček, hkrati pa boste prihranili prostor.

Pri opremljanju otroške sobe sprostite domišljijo v dekoracijah, tapetah z različnimi vzorci, tudi na primer fototapetah. Vzpodbudite otroke k ustvarjalnosti tudi tako, da jim v otroških sobah prepustite risalno steno, kjer bodo sproščali svojo domišljijo.

Naučite otroke vzdrževati red v otroških sobah, zato jim postavite okrasne košare ali zabojčke za shranjevanje igrač. Tako bo tudi pospravljanje igrač v otroških sobah postala hkrati igra in koristen čas, ki ga boste preživeli z otrokom.

Otroška soba Kliknite tu za celoten katalog otroških sob.
Mladinske otroške sobe potrebujejo že večje omare, prostor za počitek in pisalno mizo za računalnik. Veliko je načinov, kako opremiti otroške sobe, da bodo vaši otroci v njih uživali in bodo hkrati funkcionalne. Upoštevajte starost in potrebe otrok ter preglejte različne ponudbe otroških sob. V iskanje dejavno vključite tudi vaše otroke, ki jim bo opremljanje otroške sobe v veliko veselje.

Pri izbiri pohištva in postavitvi elementov otroške sobe vam bodo znali svetovati tudi naši izkušeni arhitekti in svetovalci, ki vam bodo zagotovo odkrili kakšno pomembno podrobnost, na katero niste niti pomislili.
Category