Otroške sobe so hkrati spalnice, igralnice in učilnice

Registriran

5 meseca 2 tedna
Opremo otroške sobe prilagajajte starosti otroka. Majhi otroci potrebujejo otroške sobe s čim več prostora za igranje. Osnovna oprema otroške sobe so postelja, omara za oblačila, škatle za shranjevanje igrač ter majhni stolčki in mizice. Otroške sobe služijo hkrati kot spalnica in igralnica, ko otroci pričnejo hoditi v šolo, postanejo njihove otroške sobe tudi delovne sobe. - Otroške sobe
- Spalnice
Prilagajanje otroške sobe odraščanju boste še najlažje rešili tako, da kupite pohištvo otroške sobe normalnih velikosti, nekaj kosov pohištva, kot so na primer stoli in mizica, pa je v velikosti, ki tisti trenutek ustreza otroku.

Če so otroške sobe majhne in želite pridobiti več prostora, dvignite otroško posteljo v pograd. Pod pogradom otroške sobe si bo vaš malček uredil pravljični brlog, kamor se bo zatekel za skrivanje, počitek, igranje in sanjarjenje. Kotiček pod pogradom otroške sobe opremite z mehkimi blazinami. Pazite, da postelje otroške sobe tudi ne bodo izpostavljene prepihu od vrat in oken.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Pohištvo in dekoracije otroške sobe boste večkrat spremenili, saj se z odraščanjem otrok njihove potrebe spreminjajo. Še prehitro bodo zrasli. Iz obdobja otroške sobe boste prešli v mladinsko sobo.

Ko malčki začnejo hoditi v šolo, njihove otroške sobe postanejo tudi delovne sobe za učenje in domače naloge. V otroške sobe je potrebno postaviti pisalno mizo. Vendar ne postavite pisalne mize v prvi prosti kotiček otroške sobe. Otrok se mora pri delu za pisalno mizo prijetno počutiti. Zagotovo jim je ne bo prijetno, če bodo pri sedenju za pisalno mizo gledali v steno in stran od naravne svetlobe. Pisalne mize otroške sobe naj imajo naravno svetlobo od okna, hkrati pa naj imajo otroci pogled na prostor in proti vhodnih vratom.

Ko otroške sobe postanejo mladinske sobe, boste tudi že potrebovali več prostora za shranjevanje in večjo garderobno omaro.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. V veliko stanovanjih si otroci delijo otroške sobe. Pohištvo otroške sobe postavite v kompozicijo, ki bo otrokom ponudi vsakemu svoj kotiček, hkrati pa boste prihranili prostor.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category