Otroške sobe primerno pobarvajte in osvetlite

Registriran

5 meseca 2 tedna
Otroške sobe boste večkrat preuredili, tako barve otroške sobe kot tudi pohištvo. Otroške sobe boste najprej uredili za dojenčke, potem za predšolske otroke, tretjič boste otroške sobe urejali za šolarje in še zadnjič za mladostnike. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Barve otroške sobe prilagodite otrokovi starosti, saj se že dojenčki odzivajo na barve. Prav tako predšolski otroci drugače doživljajo barve otroške sobe kot šolarji in mladostniki. Ko bodo vaši malčki postali šolarji, na stenah otroške sobe ne bodo več hoteli gledati medvedkov, zajčkov in ribic.

Lahko izberete le eno samo barvo otroške sobe, tudi belo, kadar vrata, preproge in ostali predmeti ustvarjajo živahno vzdušje, da soba ne deluje hladno in dolgočasno. Sicer pa se raje odločite za stene otroške sobe v barvah. Strop otroške sobe naj bo svetlejši od sten ali pa kar bel. Beli strop otroške sobe optično poviša prostor ter daje vtis odprtosti in prostornosti. Izberete lahko tudi eno samo barvo sten ali pa tudi kombinacijo več odtenkov na eni sami steni otroške sobe. Vsaka stena otroške sobe je lahko tudi drugačne barve, strop pa mora obvezno ostati bel ali v barvi ene ali več sten.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otroci imajo radi stene otroške sobe v barvah. Izberete lahko eno samo barvo sten ali pa tudi kombinacijo več odtenkov. Strop otroške sobe naj bo svetlejši od sten ali pa kar bel.

Temne barve ne sodijo v otroške sobe, odmerjajte jih zelo skopo. Temne barve zapirajo, utesnjujejo in zmanjšujejo prostor. Če pa ste le omejeni pri izbiri barv sten otroške sobe, si dajte duška pri pohištvu, preprogah, okrasnih predmetih, lučkah in podobno. Primerne so vse barve otroške sobe, izogibajte se le turobni sivini in mrki črnini.

Pomembna je tudi, kako boste uredili razsvetljavo otroške sobe. Luči otroške sobe naj ne bodo neonske ali halogenske. Za razsvetljavo otroške sobe bodo še najboljše klasične žarnice na žarilno nitko.

Namestili boste svetilo na stropu sredi otroške sobe in luči nad previjalno mizico, ob postelji, na pisalni mizi, v igralnem kotičku. Mirnega in intimnega ozračja otroške sobe si bodo želeli tudi otroci, zato je priporočljiva in uporabna indirektna svetloba iz več lučk manjše jakosti.
Prav tako ne pozabite na regulacijsko stikalo, da si bodo otroci lahko sami odmerjali osvetlitev otroške sobe.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Lahko izberete le eno samo barvo otroške sobe, tudi belo, kadar preproge, posteljnina in ostali predmeti ustvarjajo živahno vzdušje, da soba ne deluje hladno in dolgočasno.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category