Otroške sobe odražajo značaj vašega otroka in vas samih

Registriran

5 meseca 2 tedna
Splošno vodilo je, da so primerne barve za otroške sobe odtenki zelene, modre in vijolične, odtenki kožne barve in nežni rožnati odtenki. Prevelike količine močnih barv za otroške sobe naj ne bi bile primerne, saj preveč stimulirajo. Tudi temne in turobne barve niso za otroške sobe. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Če boste pretirano kombinirali različne barve in vzorce, boste dobil prenasičeni in agresivni videz otroške sobe. Temu se boste izognili tako, da za otroške sobe določite elemente v živih barvah, kot so na primer dekorativni predmeti, in tiste, ki ustvarjajo umirjeno ozadje, na primer strop, stene, tla, zavese.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Pastelne barve otroške sobe bodo umirjale nemirne, živahne in energije polne otroke.

Vzpodbujajte otroke k ustvarjalnosti, k risanju in slikanju, tako bodo sami popestrili svoje otroške sobe. Naj pobarvajo ali dekorirajo stene, vrata, okna, pohištvo, tla in strop otroške sobe.

Četudi se držite nekaterih splošnih vodil, je izbira barv otroške sobe odvisno tudi od značaja vašega otroka in vas samih. Za nežne, zasanjane in romantične deklice bodo najbolj primerne otroške sobe, ki so odete v belo in kombinirane z živahnejšimi odtenki. Primerne barve otroške sobe za deklice so tudi vsi pastelni odtenki. Za nemirne in živahne, z energijo nabite malčke, bodo primerne otroške sobe v pastelnih barvah. V svetlejših barvah otroške sobe se bodo umirili in spočili. Za mirne in manj dinamične otroke bodo bolj primerne otroške sobe v živahnejših in vzpodbudnejših barvah.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Mirni in manj dinamični otroci se bodo dobro počutili, če so otroške sobe živahnih in vzpodbudnih barv.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Za nežne, zasanjane in romantične deklice so primerne otroške sobe, ki so odete v belo in kombinirane z živahnejšimi odtenki.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category