Otroške sobe - od malčka do mladostnika

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri opremljanju otroške sobe upoštevajte razvoj in potrebe otroka, od prvih korakov in iger na tleh do učenja in pisanja domačih nalog. V obdobju osemnajstih let, ko otroci zrastejo v mladostnike, boste otroške sobe preuredili vsaj tri krat. Ne glede na starost otroka, pa morajo biti otroške sobe ves čas prostorne, svetle in zračne. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Potrebe po pohištvu otroške sobe v začetku niso velike. Za dojenčka potrebujete le posteljico, predalnik, previjalno mizo in stol. Ko malčki shodijo, boste v otroški sobi potrebovali že manjšo omaro za oblačila in stajico.

Otroci se igrajo na tleh, zato je higiena tal otroške sobe zelo pomembna. Za tla otroške sobe je primeren kakovosten ladijski pod, parket ali laminat.

Predšolski otroci prekipevajo od energije in povzročajo hrup. Otroške sobe postanejo igralnice. Zato mora biti pohištvo otroške sobe uporabno, trpežno, varno in preprosto za vzdrževanje. V otroški sobi zagotovite tudi veliko prostora za shranjevanje igrač. Igrače naj bodo pospravljene glede na namembnost, kar bo vašega otroka navajalo k vzdrževanju reda.

Ko otroci zrastejo v pubertetnike, svoje otroške sobe ne želijo več deliti z bratom ali sestro. Če je stanovanje premajhno, lahko prostorsko težavo rešite z optičnimi pregradami, kot so na primer omare ali nizke pregradne stene. Otroške sobe potrebujejo tudi dodatno pohištvo. V otroški sobi je potrebno najti prostor za pisalno mizo in računalnik. Otroci potrebujejo tudi že večjo garderobno omaro.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Ko vaši otroci postanejo šolarji, bodo potrebovali udobno pisalno mizo. Ko postanejo najstniki, bodo zahtevali svoj televizor. Otroške sobe postanejo mladinske sobe.

Ko vaši otroci zrastejo v najstnike začnejo izražati svojo osebnost in individualnost. Otroške sobe postanejo prostori, v katerih se najstniki ukvarjajo s svojimi hobiji, se pogovarjajo, poslušajo glasbo,...

Otroške sobe morajo slediti vsem spremembah v razvoju in potrebah odraščajočega otroka. Zato bo za otroške sobe še najbolj praktično takšno pohištvo, ki ga lahko z različnimi postavitvami in manjšimi dopolnitvami prilagajate razvoju in potrebam otroka.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category