Otroške sobe naj bodo vašim otrokom njihovo malo kraljestvo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri načrtovanju otroške sobe je potrebno upoštevati, da se bo soba spreminjala skladno s starostjo in potrebami otroka. To ne pomeni, da otroške sobe v celoti spremenite, ampak določene stvari le preuredite, zamenjate na primer dekoracijo in barve. - Otroške sobe
- Spalnice
Materiali pohištva in tal otroške sobe morajo biti vzdržljivi, saj otroci polivajo, razmetavajo, razbijajo po tleh in po pohištvu otroške sobe. Materiali v otroški sobi naj zagotavljajo tako varnost kot tudi udobje.

Za kakšne barve otroške sobe se boste odločili, je odvisno tudi od značaja vašega otroka in vas samih. Nežne, zasanjane in romantične deklice se bodo še najbolje počutile, če bodo njihove otroške sobe v svetlih pastelnih odtenkih. Tudi nemirni in živahni, z energijo nabiti malčki se bodo dobro počutili, če bodo njihove otroške sobe v pastelnih barvah, v zeleni ali bledo rumeni. Za mirne in manj dinamične otroke bodo bolj primerne otroške sobe v živahnejših in spodbudnejših barvah, kot so živo rdeči, intenzivno rumeni in živahni oranžni odtenki.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Deklice se še najbolje počutijo, če so njihove otroške sobe svetlih pastelnih odtenkov.

Upoštevajte želje otrok, saj so otroške sobe njihovo malo kraljevstvo. Seveda pa tudi ne vseh želja. V opremljanju otroške sobe sledite funkcionalnosti, na prvem mestu pa je seveda varnost. Namizne lučke v otroških sobah zelo lepo izgledajo, vendar za majhnega otroka niso primerne, saj kar vabijo k nesreči. Najboljša rešitev je, da namestite močno stropno luč in po potrebi nekaj stenskih. Ko so otroci še majhni, naj bo vsa nevarna oprema, od električnih vtičnic do naprav na elektriko, tudi ustrezno zaščitena.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Mirni in manj dinamični otroci se še najbolje počutijo, če so njihove otroške sobe v živahnejših in spodbudnejših barvah.

Veliko je načinov, kako opremiti otroške sobe, da bodo vaši otroci v njih uživali in bodo hkrati funkcionalne. Upoštevajte starost in potrebe otrok ter preglejte različne ponudbe otroških sob. V iskanje dejavno vključite tudi vaše otroke, ki jim bo opremljanje otroške sobe v veliko veselje.

Pri izbiri pohištva in postavitvi elementov otroške sobe vam bodo znali svetovati tudi naši izkušeni arhitekti in svetovalci, ki vam bodo zagotovo odkrili kakšno pomembno podrobnost, na katero niste niti pomislili.

Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category