Otroške sobe boste z odraščanjem otrok večkrat preuredili | Pohištvo IL AMBIENTI

Otroške sobe boste z odraščanjem otrok večkrat preuredili

Registriran

1 leto 5 mesecev
Opremo otroške sobe boste sproti prilagajali starosti in potrebam otroka. Majhi otroci potrebujejo otroške sobe s čim več prostora za igranje. Osnovna oprema otroške sobe so postelja, omara za oblačila, škatle za shranjevanje igrač ter majhni stolčki in mizice. Otroške sobe služijo hkrati kot spalnica in igralnica, ko otroci pričnejo hoditi v šolo, postanejo njihove otroške sobe tudi delovne sobe. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Prilagajanje otroške sobe odraščanju boste še najlažje rešili tako, da kupite pohištvo otroške sobe normalnih velikosti, nekaj kosov pohištva, kot so na primer stoli in mizica, pa je v velikosti, ki tisti trenutek ustreza otroku.

Če so otroške sobe majhne in želite pridobiti več prostora, dvignite otroško posteljo v pograd. Pod pogradom otroške sobe si bo vaš malček uredil pravljični brlog, kamor se bo zatekel za skrivanje, počitek, igranje in sanjarjenje. Kotiček pod pogradom otroške sobe opremite z mehkimi blazinami. Pazite, da postelje otroške sobe tudi ne bodo izpostavljene prepihu od vrat in oken.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otrokom pustite čim več prostora za prosto gibanje. Kompozicija pograda in predal pod posteljo so odlična rešitev za prihranek prostora otroške sobe.

Ko malčki začnejo hoditi v šolo, njihove otroške sobe postanejo tudi delovne sobe za učenje in domače naloge. V otroške sobe je potrebno postaviti pisalno mizo. Vendar ne postavite pisalne mize v prvi prosti kotiček otroške sobe. Otrok se mora pri delu za pisalno mizo prijetno počutiti. Zagotovo jim je ne bo prijetno, če bodo pri sedenju za pisalno mizo gledali v steno ali pa stran od naravne svetlobe.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Ne postavite pisalne mize v prvi prosti kotiček otroške sobe. Pisalna miza naj ima naravno svetlobo od okna.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category