Otroške sobe bodo vaši malčki še prehitro prerasli

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri načrtovanju otroške sobe je potrebno upoštevati, da se bo soba spreminjala skladno s starostjo in potrebami otroka. To ne pomeni, da otroške sobe v celoti spremenite, ampak določene stvari le preuredite, zamenjate na primer dekoracijo in barve. - Otroške sobe
- Otroške sobe - razprodaja zalog
Za opremo otroške sobe seveda izberete pohištvo, ki bo ustrezalo otrokovi velikosti. Pri tem pa računajte na to, da večji kot bo vaš otrok, večje pohištvo otroške sobe boste potrebovali. Še najbolj racionalna rešitev bo, da kupite pohištvo otroške sobe normalnih velikosti, nekaj kosov pohištva, kot so na primer stoli in mizica, pa je v velikosti, ki tisti trenutek ustreza otroku.

Ko so otroci še majhni, najbolj uživajo v otroških sobah s čim več prostora za igranje. Če v otroških sobah želite pridobiti čim več prostora, dvignite otroško posteljo v pograd. Pograd je racionalna rešitev tudi za otroške sobe, ki si jih deli več otrok.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otroške sobe naj bodo prostorne. Racionalna rešitev za prihranek prostora je pograd, pod katerim pridobite omaro. Tudi predal pod posteljo ponuja maksimalni izkoristek prostora otroške sobe.

Ko otroci začnejo hoditi v šolo, njihove otroške sobe postanejo tudi delovne sobe za učenje in domače naloge. V otroške sobe je potrebno postaviti pisalno mizo. Ko otroške sobe postanejo mladinske sobe, boste tudi že potrebovali več prostora za shranjevanje in večjo garderobno omaro.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Večji so vaši malčki, več prostora potrebujejo za shranjevanje garderobe. Otroške sobe je potrebno opremiti z večjimi garderobnimi omarami.

Veliko je načinov, kako opremiti otroške sobe, da bodo vaši otroci v njih uživali in bodo hkrati funkcionalne. Upoštevajte starost in potrebe otrok ter preglejte različne ponudbe. V iskanje dejavno vključite tudi vaše otroke, ki jim bo opremljanje otroške sobe v veliko veselje.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Ko vaši otroci postanejo šolarji, bodo potrebovali udobno pisalno mizo. Ko postanejo najstniki, bodo zahtevali svoj televizor. Otroške sobe postanejo mladinske sobe.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category