Otroške sobe bodo še prehitro postale mladinske sobe

Registriran

5 meseca 2 tedna
Pri načrtovanju otroške sobe je potrebno upoštevati, da se bo soba spreminjala skladno s starostjo in potrebami otroka. To ne pomeni, da boste sobo v celoti spremenili, ampak boste določene stvari otroške sobe preuredili, zamenjali na primer dekoracijo in barve. - Otroške sobe
- Razprodaja zalog - otroške sobe
Za opremo otroške sobe seveda izberete pohištvo, ki bo ustrezalo otrokovi velikosti. Pri tem pa računajte na to, da večji kot bo vaš otrok, večje pohištvo otroške sobe boste potrebovali. Še najbolj racionalna rešitev bo, da kupite pohištvo otroške sobe normalnih velikosti, nekaj kosov pohištva, kot so na primer stoli in mizica, pa je v velikosti, ki tisti trenutek ustreza otroku.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otroške sobe si otroci pogosto delijo. V otroških sobah uredite vsakemu svoj kotiček.

Ko so otroci še majhni, najbolj uživajo v otroških sobah s čim več prostora za igranje. Če v otroških sobah želite pridobiti čim več prostora, dvignite otroško posteljo v pograd. Pograd je racionalna rešitev tudi za otroške sobe, ki si jih deli več otrok.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Otroške sobe naj bodo kar se da prostorne. Dodaten prostor za shranjevanje boste pridobili s predalom pod posteljo.

Ko otroci začnejo hoditi v šolo, njihove otroške sobe postanejo tudi delovne sobe za učenje in domače naloge. V otroške sobe je potrebno postaviti pisalno mizo. Ko otroške sobe postanejo mladinske sobe, boste tudi že potrebovali več prostora za shranjevanje in večjo garderobno omaro.

Veliko je načinov, kako opremiti otroške sobe, da bodo vaši otroci v njih uživali in bodo hkrati funkcionalne. Upoštevajte starost in potrebe otrok ter preglejte različne ponudbe otroške sobe. V iskanje dejavno vključite tudi vaše otroke, ki jim bo opremljanje otroške sobe v veliko veselje.

Otroške sobe Kliknite tu za katalog otroške sobe. Starejši otroci se za svoje otroške sobe navdušujejo zlasti nad osnovnimi barvami, kot so rdeča, zelena, modra in rumena.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju otroške sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo otroške sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje otroške sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju otroške sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi otroške sobe. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje otroške sobe.
Category