Kuhinje, ki vas navdušijo s funkcionalnostjo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Dobro osvetlite delovne površine kuhinje. Slaba razsvetljava kuhinjskih pultov vas bo zjezila pri vsaki pripravi hrane. Tudi električnih vtičnic ne bo nikoli preveč. Na primer deset let stare kuhinje imajo že premalo električnih vtičnic. Kuhinjskih električnih aparatov je vedno več, vi pa jih nimate več kam vklopiti. Pri načrtovanju nove kuhinje namestite vsaj 2 ali še bolje 3 dodatne električne vtičnice. - Kuhinje
- Kuhinje v akciji
- Kuhinje - razprodaja zalog
Kuhinje Kliknite tu za katalog kuhinje. Dobro osvetlite delovne površine kuhinje.

Dobro je v kuhinji tudi ločiti pečico in kuhalno ploščo. Pečica, ki jo boste namestili v višino oči, vas bo rešila nadležnega prepogibanja. V bližini grelnih teles ne postavite hladilnika in zmrzovalnika.

Pri načrtovanju moderne bivalne kuhinje posvetite pozornost prehodnosti prostora, da vas ne bodo motila vrata, ki jih pogosto odpirate, še posebej, če vas je doma več. Tudi kuharski, pomivalni in pripravljalni otočki so funkcionalni le, če so kuhinje del modernega bivalnega prostora, v katerem se istočasno giblje več ljudi.

Odprte bivalne kuhinje vzpodbujajo k druženju, slaba stran pa je ta, da boste zagotovo morali več pospravljati in čistiti, pa tudi vonji, kuhinjski napi navkljub, preidejo v preostali prostor.

Za kuhinje primerni materiali so enostavni za čiščenje in vzdrževanje. To so na primer umetne mase, ploščice, granit, legirano jeklo, odporni laki in podobno. Z lahkoto boste očistili površine omar, predale, delovne površine, stenske in talne obloge kuhinje.

Mislite vnaprej. Boste imeli otroke? Kuhinje, v katerih se gibljejo otroci, so polne nevarnih pasti. Kako boste poskrbeli za varnost, še posebej v primeru moderne bivalne kuhinje, ki je združena z dnevnim prostorom. Boste imeli v kuhinji dovolj prostora za shranjevanje posode in hrane, ko boste povečali družino?

Lahko bi še dolgo naštevali, na kaj vse morate biti pozorni pri opremljanju kuhinje.
Dobro ocenite kuhinjo, ki jo imate sedaj in ugotovite, kaj v njej ni funkcionalno in vas v prostoru moti. Ali vas v kuhinji omejuje prostor med samo pripravo hrane, ali je korito premajho, imate premalo delovne površine ... Veliko je stvari, na katere morate biti pozorni pri opremljanju kuhinje.

Kuhinje Kliknite tu za katalog kuhinje. Kuhinje morajo biti tudi tako velike, da lahko namestite jedilno mizo. Četudi je jedilna miza nekoliko manjša. Ko boste zaživeli v novi kuhinji, jo boste zagotovo pogrešali.

Na vse podrobnosti moderne in funkcionalne kuhinje vas bodo opozorili tudi naši izkušeni arhitekti in svetovalci, ko boste izdelovali načrt. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo kuhinje in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv kuhinje. Vašo izbiro bo olajšal tudi realističen 3D izris kuhinje. Zahtevajte brezplačen 3D izris kuhinje!

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi kuhinje. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje kuhinje.
Category