Kako opremiti spalnico

Registriran

5 meseca 2 tedna
Osrednji element vsake spalnice je postelja. Potrebno je izbrati takšno dimenzijo, da lahko prosto dostopamo do postelje, da ne onemogoča dostopa do okna in da lahko nemoteno odpiramo omaro. Dvignjeni posteljni okvirji so praktični, saj omogočajo lažje čiščenje prahu pod posteljo, kar je še zlasti pomembno za alergike. Ključ do dobrega in kvalitetnega spanca je prava vzmetnica, ki naj ne bo ne pretrda, ne premehka, dobro se mora prilagajati hrbtenici, položaju spanja in teži. Če niste med tistimi srečneži, ki imajo za shranjevanje oblačil celo garderobno sobo, potem je drugi poglavitni pohištveni kos v spalnici garderobna omara. Izberite takšno, ki se bo ujemala s posteljnim okvirjem. Že nekaj let so priljubljene vgradne, ki se popolnoma zlijejo s prostorom. V bogati ponudbi je veliko spalnic, kjer dobimo v kompletu posteljo, pripadajoči nočni omarici, garderobno omaro in včasih tudi komodo. Z nakupom take, si olajšamo izbor posameznih elementov in dobimo estetsko zaokrožen videz.

Pri barvah sten spalnice prevladujejo nežnejši odtenki, ki pomirjajo. Zelo priljubljeni so vsi zemeljski toni. Izberite take barve, ki na vas vplivajo pomirjujoče, s pomočjo katerih boste ustvarili prostor, v katerega se boste konec dneva radi vračali in ki vas bo zjutraj navdal z energijo in dobro voljo.

V Il Ambienti boste našli vse kar potrebujete za popolno opremo svoje spalnice - postelje, vzmetnice, vzglavnike, omare, vgradne omare, komode.


Category