Jedilnice so eno od središč udobja vašega doma

Registriran

5 meseca 2 tedna
V sodobno zasnovanih stanovanjih in hišah se jedilnice skupaj z dnevno sobo združujejo v en velik prostor vizualno usklajene podobe. Srce doma vendarle utripa v prostorih kuhinje, jedilnice in dnevne sobe. Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe je tudi funkcionalna, saj je vse na dosegu roke, hkrati pa je čas za pripravo jedi tudi priložnost za druženje. Pohištvo dnevne sobe se vizualno tudi popolnoma sklada s pohištvom kuhinje in jedilnice. - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Prostori kuhinje, jedilnice in dnevne sobe prehajajo eden v drugega. V sodobno zasnovanih stanovanjih in hišah se kuhinje, jedilnice in dnevne sobe združujejo v veliki skupni bivalni prostor.

Kraljica jedilnice pa je seveda jedilna miza. Če je prostor jedilnice manjši, izberite stekleno mizo, ki jedilnice ne bo vizualno preveč napolnila. Prostor jedilnice bo videti večji. Jedilna miza je lahko iz barvnega ali jedkanega stekla. Velike jedilnice bodo vizualno delovale lepše, če postavite masivnejšo leseno mizo in stole za osem do dvanajst oseb.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Če imate na obedu pogosto goste, naj bodo jedilnice kar se da prostorne, da lahko na primer raztegnete jedilno mizo tudi za deset ljudi. Raztegljive jedilne mize so zelo praktične, saj vam – zložene – ne zavzamejo dragocenega prostora jedilnice.

Poskrbite za dobro osvetlitev jedilnice. Viseča svetilka, spuščena nad jedilno mizo, je za jedilnice nepogrešljiva. Barve svetlobe jedilnice naj bodo tudi toplejše. Viseča svetilka osvetljuje jedilno mizo, hkrati pa s posredno svetlobo osvetluje prostor jedilnice. Takšna osvetlitev jedilnice daje poseben čar. Priporočljivo je regulacijsko stikalo, da lahko osvetlitev jedilnice ob romantičniv večerji zmanjšate. Preostala osvetlitev jedilnice naj bo hladnejša in lahko prihaja iz vgradnih stropnih luči. V jedilnice vnesite svojo osebnost. Stene jedilnice okrasite s fotografijami posebnih trenutkov in s fotografijami s potovanj.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Viseče svetilke so nepogrešljive za osvetlitev jedilnice. Večje ali raztegljive mize osvetlite z več visečimi svetilkami.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category