Jedilnice s kuhinjo in dnevno sobo v enem prostoru

Registriran

5 meseca 2 tedna
V stanovanjih starejše gradnje so bile kuhinje in jedilnice strogo ločene. Delovne kuhinje so bile prostori izključno za kuhanje, jedilnice so bili prostori izključno za obedovanje in druženje. V sodobni zasnovi stanovanj in hiš so se uveljavile bivalne kuhinje, ki prehajajo v prostor jedilnice in dnevne sobe. Zaradi želje združiti kuhinje, jedilnice in dnevne sobe v osrednji skupni bivalni prostor so že v veliko starejših stanovanjih padle stene.   - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Novodobne kuhinje in jedilnice se skupaj z dnevno sobo združujejo v osrednji skupni bivalni prostor. Pohištvo dnevne sobe se vizualno tudi popolnoma sklada s kuhinjo in jedilnico. Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe je tudi funkcionalna, saj je vse na dosegu roke, hkrati pa je čas za pripravo jedi tudi priložnost za druženje. Ne rečemo zaman, da v osrednjem bivalnem prostoru kuhinje, jedilnice in dnevne sobe utripa srce doma.

Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe ima tudi številne prednosti. Majhnega otroka imate ves čas pod nadzorom. Ko kuhate, imate ves čas pregled nad prostorom jedilnice in dnevne sobe. Še vedno pa lahko kuhinjo od jedilnice v osrednjem bivalnem prostoru ločite z drsnimi vrati ali nivojsko.

Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe ima pa tudi slabe strani. Vonj kuhinje se širi po jedilnici in dnevni sobi. Kuhinje in jedilnice morajo biti vedno pospravljene, saj so to hkrati tudi prostori, kamor vstopajo vaši gostje.

Priporočljivo je, da so jedilnice postavljene ob oknu. Jedilna miza je tako dobro osvetljena, hkrati ponuja tudi pogled ven. Dnevna soba, ločena od jedilnice, pa je v kotu, primernem za počitek in sprostitev.

Kliknite tu za katalog jedilnice.
Če so jedilnice dovolj velike, da brez težav postavita dolgo mizo in stole za osem do dvanajst oseb, priporočamo mizo iz masivnega lesa. Če so jedilnice opremljene z veliko jedilno mizo, se boste tam veliko zadrževali, ob obedovanju, druženju ali delu. Miza iz masivnega lesa vam bo vzbujala tople domače občutke.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi jedilnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje jedilnice.
Category