Jedilnice s kuhinjo in dnevno sobo v enem prostoru

Registriran

5 meseca 2 tedna
Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe v skupnem prostoru je funkcionalna, saj je vse na dosegu roke, hkrati pa je čas za pripravo jedi tudi priložnost za druženje. Jedilnice naj bodo postavljene ob oknu, dnevna soba pa naj bo v predelu, primernem za počitek in sprostitev. Kuhinje, jedilnice in dnevne sobe v enoten prostor združuje vizualno usklajena podoba. - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Povezan prostor kuhinje, jedilnice in dnevne sobe pa lahko še vedno razmejite, na primer z drsnimi vrati. Delno razmejitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe vam omogoča tudi barski pult, pripravljalni, pomivalni ali kuhalni otoček.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Jedilna miza je kraljica jedilnice.
Viseča svetilka, spuščena nad jedilno mizo, je za jedilnice nepogrešljiva.

Pri opremljanju jedilnice pomislite tudi na to, kako boste prenašali hrano. Hrano lahko iz jedilnice vozite s servisnim vozičkom. Uporabna je tudi odprtina v steni, ki razmejuje kuhinjo od jedilnice. Na splošno velja upoštevati praktični nasvet, da je pot strežbe hrane iz kuhinje v jedilnice čim krajša.

Jedilna miza je kraljica jedilnice. Ob jedilni mizi se zberete z družino ali s prijatelji. Pogosto so jedilnice tudi sprejemnice, saj za jedilno mizo namesto za klubsko mizico v dnevni sobi sprejemate obiske. Jedilnice so hkrati tudi delovne sobe in učilnice, saj za jedilno mizo pogosto tudi šivate, pišete, se učite, berete in igrate družabne igre. Poskrbite za dobro osvetlitev jedilne mize.

Dobro razmislite, kaj od jedilnice želite in potrebujete. Dobro ocenite jedilnico, ki jo imate sedaj. Ugotovite, kaj vas v prostoru jedilnice moti. Ali je jedilna miza premajhna, je premalo stolov, je strežba hrane nepraktična, ... ? Veliko je stvari, na katere morate biti pozorni pri opremljanju jedilnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category