Jedilnice potrebujejo usmerjeno svetlobo nad jedilno mizo

Registriran

5 meseca 2 tedna
Priporočljivo je, da so jedilnice postavljene ob oknu. Jedilna miza je tako dobro osvetljena, hkrati ponuja tudi pogled ven. Dnevna soba, ločena od jedilnice, pa je v kotu, primernem za počitek in sprostitev. - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Opremljanje jedilnice se začne z jedilno mizo. Jedilna miza je kraljica jedilnice. Pogosto za jedilno mizo namesto za klubsko mizico v dnevni sobi sprejemate tudi obiske. Jedilno mizo pogosto uporabljate tudi kot delovno mizo za šivanje, pisanje, učenje, branje in družabne igre.

Tudi v ponudbi pohištva jedilnice se najpogosteje pojavljajo posebej jedilne mize in stoli. K jedilni mizi izberete stole po svojem okusu. K isti jedilni mizi se lepo poda več vrst stolov. Za izbran okus in lep izgled jedilnice pa je pri izbiri jedilne mize koristno upoštevati nekaj nasvetov.

Na primer masivna velika jedilna miza ne sodi v manjše jedilnice. Za takšno jedilnice je bolj primerna steklena miza, zraven pa na primer lahki usnjeni ali leseni stoli s kovinskimi nogami. V velikem prostoru jedilnice bo lepo izgledala velika moderna miza iz masivnega lesa bukve, hrasta ali oreha.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Ob stekleni mizi bo manjši prostor jedilnice videti večji. K stekleni mizi se lepo podajo lahki stoli s kovinskim ogrodjem.

Poskrbite za dobro osvetlitev jedilnice. Viseča svetilka, spuščena nad jedilno mizo, je za jedilnice nepogrešljiva. Barve svetlobe jedilnice naj bodo tudi toplejše. Viseča svetilka osvetljuje jedilno mizo, hkrati pa s posredno svetlobo osvetluje prostor jedilnice. Takšna osvetlitev jedilnice daje poseben čar. Priporočljivo je regulacijsko stikalo, da lahko osvetlitev jedilnice ob romantičniv večerji zmanjšate. Preostala osvetlitev jedilnice naj bo hladnejša in lahko prihaja iz vgradnih stropnih luči. V jedilnice vnesite svojo osebnost. Stene jedilnice okrasite s fotografijami posebnih trenutkov in s fotografijami s potovanj.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Viseča svetilka, spuščena nad jedilno mizo, je za jedilnice nepogrešljiva.

Jedilna miza je glavni objekt osvetlitve jedilnice. Čeprav so jedilnice lahko tudi študijski delovni ali igralni prostor, je glavni cilj osvetlitev jedilnice prilagojen osnovnemu namenu, to je obedovanje. Zato je za jedilnice nepogrešljiva viseča svetilka z možnostjo prilagoditve višine in regulacijo jakosti svetlobe. Visečo svetilko namestite točno nad sredino jedilne mize. Večje ali raztegljive jedilne mize osvetlite z več visečimi svetili. Osvetlitev bo usmerjena in hkrati neposredno razpršena v prostor jedilnice. Na ta način dosežete primerno razmerje med osvetlitvijo jedilne mize in okolice jedilnice. Osnovno osvetlitev jedilnice z visečo svetilko nad jedilno mizo dopolnite z manjšimi svetilkami, ki jih namestite na stene jedilnice.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category