Jedilnice, opremljene in osvetljene za dobro počutje

Registriran

5 meseca 2 tedna
Opremljanje jedilnice se začne z jedilno mizo. Najprej izberete jedilno mizo in zraven še stole. Tudi v ponudbi pohištva jedilnice se najpogosteje pojavljajo posebej jedilne mize in stoli. - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Če je prostor jedilnice manjši, izberite stekleno mizo, ki jedilnice ne bo vizualno preveč napolnila. Prostor jedilnice bo videti večji. Jedilna miza je lahko iz barvnega ali jedkanega stekla. Če želite prihraniti prostor jedilnice, razmislite tudi o nakupu okrogle jedine mize.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Okrogla jedilna miza za isto število ljudi porabi manj prostora kot kvadratna ali pravokotna.
Steklena jedilna miza bo manjši prostor jedilnice tudi optično povečala.

Če so jedilnice tako velike, da brez težav postavite dolgo mizo in stole za osem do dvanajst oseb, je priporočljiva masivna lesena miza. K takim mizam lahko izberete tako lesene kot usnjene stole s kovinskimi ali lesenimi nogami.

Miza je glavni objekt osvetlitve jedilnice. Četudi so mize hkrati študijska, delovna ali igralna površina, je osvetlitev jedilnice prilagojena osnovnemu namenu, to je obedovanje. Glavno svetilo jedilnice je zato svetilka nad mizo. Nepogrešljiva svetilka za jedilnice je viseča svetilka, ki omogoča prilagajanje višine in regulacijo jakosti svetlobe. Osvetlitev je usmerjena na jedilno mizo in hkrati razpršena v prostor jedilnice.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Če je prostor jedilnice velik, postavite masivno leseno mizo. Viseče svetilke so nepogrešljive za osvetlitev jedilnice. Večje ali raztegljive mize osvetlite z več visečimi svetilkami.

Osnovno osvetlitev jedilnice z visečimi svetilkami nad jedilno mizo lahko dopolnete z eno ali več svetilkami na steni. Na ta način boste ustvarili tudi prijetno ambientalno svetlobo jedilnice. Če je prostor jedilnice združen z dnevno sobo, izberite še stoječo svetilko, ki jo postavite blizu jedilne mize, vendar že v dnevnem prostoru.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Če je prostor jedilnice sorazmeroma velik, blizu jedilne mize postavite še stoječo svetilko. Najbolje, da za jedilnice izberete kar obe svetili hkrati, visečo svetilko za nad jedilno mizo in stoječo svetilko za zraven.

V jedilnico vnesite tudi svoj stil in osebnost. Stene jedilnice okrasite s fotografijami s popotovanj ali posebnih trenutkov.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category