Jedilnice, ki se s kuhinjo in dnevno sobo združujejo v osrednji bivalni prostor

Registriran

5 meseca 2 tedna
Ali je vaša jedilnica samostojen prostor ali je podaljšek dnevne sobe oziroma kuhinje? Če je vaša velika bivalna kuhinja povezana z jedilnico in dnevno sobo, mora biti seveda pohištvo v vseh prostorih usklajeno v barvah in stilu. - Jedilnice
- Razprodaja zalog - Jedilnice
Povezan prostor kuhinje, jedilnice in dnevne sobe lahko razmejite z drsnimi vrati. Delno razmejitev vam omogoča tudi pripravljalni, pomivalni ali kuhalni otoček ali pa barski pult.

Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe ima tudi številne prednosti. Majhnega otroka imate ves čas pod nadzorom. Med kuhanjem imate še vedno pregled nad prostorom jedilnice in dnevne sobe. Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe ima pa tudi slabe strani. Jedilnice in dnevne sobe se navzamejo vonja kuhinje. Kuhinja in jedilnica morata biti vedno pospravljeni, četudi na primer v dnevni sobi sprejmete goste.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Če vaša velika bivalna kuhinja prehaja v prostor jedilnice in dnevne sobe, mora biti seveda pohištvo v vseh prostorih usklajeno v barvah in stilu.

Jedilna miza je kraljica jedilnice. Ob jedilni mizi se zberete z družino ali s prijatelji. Pogosto za jedilno mizo namesto za klubsko mizico v dnevni sobi sprejemate tudi obiske. Jedilno mizo pogosto uporabljate tudi kot delovno mizo za šivanje, pisanje, učenje, branje in družabne igre.

Ni vseeno, kakšno in kako veliko jedilno mizo boste izbrali. Pazite, da skupni prostor jedilnice in dnevne sobe zaradi napačne opreme ne bo deloval prenapolnjeno. Na primer velika masivna miza ne sodi v manjše jedilnice. Za takšno jedilnice je bolj primerna steklena miza, zraven pa na primer lahki usnjeni ali leseni stoli s kovinskimi nogami.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Če je prostor jedilnice velik, bodo še najbolje izgledale velike moderne mize iz masivnega lesa bukve, hrasta ali oreha.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Steklena miza vizualno ne bo preveč napolnila jedilnice. Prostor jedilnice bo videti večji. Jedilna miza je lahko iz barvnega ali jedkanega stekla.

Na vse podrobnosti moderne in funkcionalne jedilnice vas bodo opozorili tudi naši izkušeni arhitekti in svetovalci, ko boste izdelovali načrt. Seveda pa tudi sami dobro razmislite, kaj želite in potrebujete. Dobro ocenite jedilnico, ki jo imate sedaj in ugotovite, kaj v njej ni funkcionalno in vas v prostoru moti. Ali je jedilna miza premajhna, je premalo stolov, ... ? Veliko je stvari, na katere morate biti pozorni pri opremljanju jedilnice in izplača se vam potruditi. V svoji jedilnici se morate odlično počutiti, saj boste v njej preživeli več let.

Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Lahko naročite tudi katalog, v katerem boste našli celotno ponudba našega prodajnega programa, tudi jedilnice. Katalog je opremljen z lepimi ambientalnimi fotografijami, ki vam bodo dale navdih za opremljanje jedilnice.
Category