Jedilnice izbranega okusa in lepega izgleda

Registriran

5 meseca 2 tedna
Stil in barve jedilnice se morajo ujemati s kuhinjo ali dnevno sobo, odvisno od tega, kako so povezani prostori. Ali so jedilnice samostojni prostori ali so podaljški dnevne sobe oziroma kuhinje? Če se velike bivalne kuhinje nadaljujejo v jedilnice in dnevne sobe, mora biti seveda pohištvo v vseh prostorih usklajeno v barvah in stilu. - Jedilnice
- Kuhinje
Kraljica jedilnice pa je seveda jedilna miza. Pogosto za mizo jedilnice sprejemate tudi obiske. Jedilne mize ne uporabljate le za obedovanje, ampak pogosto tudi kot delovno mizo za šivanje, pisanje, učenje, branje in družabne igre.

Tudi opremljanje jedilnice se začne z jedilno mizo. Najprej izberete jedilno mizo in zraven še stole. Tudi v ponudbi pohištva jedilnice se najpogosteje pojavljajo posebej jedilne mize in stoli. K jedilni mizi izberete stole po svojem okusu. K isti jedilni mizi se lepo poda več vrst stolov. Za izbran okus in lep izgled jedilnice pa je koristno upoštevati nekaj nasvetov.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Jedilnice v barvah in stilu uskladite s kuhinjo.

Na primer masivna velika jedilna miza ne sodi v manjše jedilnice. Za takšno jedilnice je bolj primerna steklena miza, zraven pa na primer lahki usnjeni ali leseni stoli s kovinskimi nogami. V velikem prostoru jedilnice bo lepo izgledala velika moderna miza iz masivnega lesa bukve, hrasta ali oreha. K takim jedilnim mizam lahko izberete tako lesene kot usnjene stole s kovinskimi ali lesenimi nogami.

Priporočljivo je tudi, da so jedilnice postavljene ob oknu. Jedilna miza je tako dobro osvetljena, hkrati ponuja tudi pogled ven. Če je dnevna soba ločena od jedilnice, jo uredite v kotu, primernem za počitek in sprostitev. Jedilnice naj bodo tudi kar se da prostorne, da lahko na primer raztegnete jedilno mizo tudi za 10 ljudi.

V sodobnih zasnovah stanovanj in hiš pa se jedilnice skupaj z dnevno sobo in kuhinjo najpogosteje združujejo v en velik prostor z vizualno usklajene podobe. Združitev kuhinje, jedilnice in dnevne sobe je tudi funkcionalna, saj je vse na dosegu roke, hkrati pa je čas za pripravo jedi tudi priložnost za druženje. Pohištvo dnevne sobe se vizualno tudi popolnoma sklada s pohištvom kuhinje in jedilnice.

Jedilnice Kliknite tu za katalog jedilnice. Velika moderna lesena miza je kraljica jedilnice. K veliki moderni leseni mizi se bodo lepo podali usnjeni stoli.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju jedilnice pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo jedilnice in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje jedilnice vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju jedilnice vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category