Dnevne sobe za dobro počutje vse družine

Registriran

5 meseca 2 tedna
Dneve sobe so v stanovanjih običajno največji in osrednji prostor za skupno preživljanje prostega časa. Ker so dnevne sobe osrednji prostori, imajo veliko oken, vrat in prehodov, ki povezujejejo prostore stanovanja. Dnevne sobe imajo običajno tudi prehod na balkon, teraso ali vrt. V sodobno zasnovanih stanovanjih so dnevne sobe neposredno povezane s kuhinjami in jedilnicami. Dnevne sobe so tako središče vsega dogajanja v družinah.

Nedvomno so sedežne garniture kraljice dnevnih sob, sledijo jim televizijski sprejemniki in avdio oprema. Prvi izbor opremljanja dnevnih sob je zato lega sedežne garniture, televizijskega sprejemnika in ostalih naprav ter nizkih pohištvenih elementov. Moderne televizijske sprejemnike obesimo na steno, pod njimi pa so pohištveni regali ali vsaj odlagalne police.

Dnevna soba Kliknite tu za celoten katalog dnevnih sob.
Regali dnevne sobe so pohištveni elementi z vrati in predalniki, v katere boste pospravili CD in DVD, albume fotografij in ostale predmete, ki zaznamujejo družinsko življenje.

Izbor ostalega pohištva dnevne sobe je odvisen od razpoložljivega prostora, interesov in navad družine. Ali so to na primer knjižne police ali steklene vitrine ali delovni kotiček.

Pri izbiri barv dnevne sobe je priporočljivo upoštevati barvno pravilo za prostore, v katerih se zadržujete večino dneva. Najbolje se boste počutili v toplih in živahnih barvnih odtenkih.

Veliko je načinov, kako opremiti dnevne sobe, da vam vzbudijo dobro počutje in so hkrati funkcionalne. Razmislite o vaših željah in potrebah ter preglejte različne ponudbe dnevnih sob.

Dnevna soba Kliknite tu za celoten katalog dnevnih sob.
Dnevne sobe ne natrpajte s pohištvenimi elementi. Še najboljše vodilo bo »manj je več«. S premišljenim izborom pohištva se boste izognili nasičenosti in večji bo estetski učinek.

Pri izbiri pohištva in postavitvi elementov dnevne sobe vam bodo znali svetovati tudi naši izkušeni arhitekti in svetovalci, ki vam bodo zagotovo odkrili kakšno pomembno podrobnost, na katero niste niti pomislili.
Category