Dnevne sobe po vaših zmožnostih in okusu

Registriran

5 meseca 2 tedna
Dnevne sobe so prostori, kjer z družino preživljate prosti čas ob pogovoru, branju, gledanju televizije ali preprosto počitku. Dnevne sobe so poleg kuhinj središče udobja vašega doma. Dnevne sobe so tudi sprejemnica za vaše obiske. Dnevne sobe so poleg kuhinj tudi tisti prostori, ki gostom razkrivajo vaš okus in način življenja. - Dnevne sobe
- Dnevne sobe v akciji
Ko razmišljate o opremljanju dnevne sobe, je to klasičen sestav pohištva - sedežna garnitura, omare in klubska mizica. Za udobje dnevne sobe bi radi veliko sedežno garnituro, omare in police, ki jih nikoli ni preveč, veliko klubsko mizico. Pri opremljanju dnevne sobe vaš še najbolj omejuje velikost prostora, položaj oken in vrat. Svoje želje po udobju dnevne sobe boste morali omejiti že zato, da si zagotovite prehodnost prostora. Od velikosti in prehodnosti prostora dnevne sobe je odvisno, kako veliko sedežno garnituro si lahko privoščite, koliko omar in koliko polic, da dnevne sobe ne delujejo preveč natrpano.

Nizki modeli sedežne garniture bodo še najbolj ustrezali klasični višini stropa dnevne sobe, da prostor ne bo deloval natrpano. Če boste sedežne garniture postavili v dnevne sobe z visokim stropom, bodo bolj primerni visoki modeli sedežnih garnitur.

Poleg sedeže garniture v dnevne sobe običajno postavite odstavne površine, na katere odlagate razne uporabne in okrasne predmete. Kot odstavne površine uporabljate police, klubske mizice, manjše omarice in podobno. Klubska mizica naj bo visoka približno toliko kot sedišče sedežne garniture. Tako boste dosegli bolj enoten videz dnevne sobe.

Razmislite tudi o dejavnostih, ki jim bodo dnevne sobe namenjene. Ali bodo to le skupne dejavnosti družine, kot so pogovor, branje, gledanje televizije ali preprosto počitek? Ali potrebujete tudi delovni kotiček ali na primer prostor za vašega hišnega ljubljenčka? Potrebujete tudi prostor za vaše konjičke, ali ste na primer zbiralec umetnin in slik, ali imate veliko knjig, ali prinašate predmete s potovanj? Par brez otrok ali velika družina bosta potrebovali drugačno izbiro in postavitev pohištva dnevne sobe.

Dnevne sobe Kliknite tu za katalog dnevne sobe. Opremljanje dnevne sobe prilagodite prostorskim zmožnostim, dejavnostim družine in osebnemu okusu.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju dnevne sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo dnevne sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje dnevne sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju dnevne sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category