Dnevne sobe namenite vsem dejavnostim družine

Registriran

5 meseca 2 tedna
V stanovanjih so dnevne sobe običajno največji in skupni prostori, kjer družine preživljajo prosti čas ob pogovoru, branju, gledanju televizije ali preprosto počitku. Dnevne sobe so poleg kuhinj tudi tisti prostori, v katerih utripa srce doma.  
  - Dnevne sobe
  - Dnevne sobe v akcijiIzbiro pohištva dnevne sobe prilagodite vsem vašim družinskim članom. V dnevni sobi se boste pogovarjali, brali, gledali televizijo ali preprosto počivali. Dnevne sobe služijo tako posameznim družinskim članom kot tudi vsej družini skupaj. Prav zato je prav, da opremljanje dnevne sobe skrbno načrtujete. Dnevne sobe naj služijo vsem dejavnostim družine, hkrati pa naj tudi lepo izgledajo.

Vsem dejavnostim, ki jih družina počne v dnevnih sobah, prilagodite pohištvo in ostalo opremo.

Ali v dnevni sobi potrebujete tudi delovni kotiček ali na primer prostor za vašega hišnega ljubljenčka? Potrebujete v dnevni sobi tudi prostor za vaše konjičke, ali ste na primer zbiralec umetnin in slik, ali imate veliko knjig, ali prinašate predmete s potovanj? Par brez otrok ali velika družina bosta potrebovali drugačno izbiro in postavitev pohištva dnevne sobe.

Dnevne sobe Kliknite tu za katalog dnevne sobe. Regali dnevne sobe so pohištveni elementi z vrati in predalniki, v katere boste pospravili CD in DVD, albume fotografij in skupne predmete, ki zaznamujejo družinsko življenje.

Pri razporeditvi pohištva dnevne sobe določite eno ali več osrednjih točk, ki takoj pritegnejo pogled. Ali je to kamin ali je to keramična peč, kakšen privlačen kos pohištva, zbirka slik ali fotografij, okno s privlačnim razgledom ali pa le televizijski sprejemnik. V večjih dnevnih sobah lahko ustvarite več osrednjih točk privlačnosti. Vsaka osrednja točka dnevne sobe je lahko namenjena prav določeni dejavnosti družine. Še največkrat je osrednja točka privlačnosti dnevne sobe televizijski sprejemnik, ki mu prilagodite razporeditev vseh drugih kosov pohištva dnevne sobe.

S koristnimi nasveti vam bodo pri opremljanju dnevne sobe pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Naredili bomo vse, da boste našli optimalno rešitev za opremo dnevne sobe in se ob tem tudi dobro počutili. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Po potrebi lahko v opremljanje dnevne sobe vključimo tudi arhitekta, ki bo pripravil predloge elementov in barv.

Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje o opremljanju dnevne sobe vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!

Dnevne sobe Kliknite tu za katalog dnevne sobe. Tudi dnevne sobe potrebujejo omare, saj vam drugače pogosto zmanjka prostora za shranjevanje. Število in postavitev omar in polic vedno načrtujte skupaj z načrtovanjem razporeditve ostalega pohištva dnevne sobe.
Category