Dekorativni kamen vnese naravo v vaš dom

Registriran

5 meseca 2 tedna
Dekorativni kamen je odlična dekoracija za notranje prostore, polepša zunanje terase in kamnita dvorišča. Ko se boste zagledali v naravni dekorativni kamen nad vašim kaminom ali v steno vaše terase, se boste počutili, kot da ste v objemu udobnega doma in narave obenem. Dekorativni kamen bo vnesel naravo v vaš dom, polepšal steno, vaš kamin oblekel v domačnost. - Dekorativni kamen
- Dekorativni kamen v akcji
Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Naravni dekorativni kamen ustvari posebno estetiko vašega doma.
Naravni dekorativni kamen je tudi odličen toplotni in zvočni izolator.

Naravni dekorativni kamen je odporen proti vremenskim vplivom in izgleda, kot da je del naravnega okolja. Ker je naravni dekorativni kamen trajen material, ga lahko še dandanes opazite na številnih strehah starejših domačij, gospodarskih poslopji in vil.

Dekorativni kamen Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Dekorativni kamen na steni vaše dnevne sobe. Z naravnim dekorativnim kamnom narava vstopi v vaš dom.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo dekorativni kamen v obliki ročno izdelanih panelov – plošče iz naravnega sekanega kamna. Dekorativni kamen v obliki sestavljivih kamnitih panelnih plošč ponuja hitrejšo in cenejšo postavitev.

Dekorativni kamen je atestiran s strani ZAG. Varna uporaba dekorativnega kamna je zagotovljena s slovenskim tehničnim soglasjem STS-07-86.

Dekorativni kamen Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Dekorativni kamen za fasado vaše hiše.
Dekorativni kamen je namenjen tudi oblaganju fasad v celoti ali kot samo del fasade, s katerim celota postane naravnost popolna.

S koristnimi nasveti za dekorativni kamen vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in na zamisel, ki ste jo zastavili, bomo našli optimalno rešitev za dekorativni kamen, ki bo krasil vaš dom ali poslovni prostor. Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category