Dekorativni kamen v udobju vašega doma | Pohištvo IL AMBIENTI

Dekorativni kamen v udobju vašega doma

Registriran

1 leto 5 mesecev
Dekorativni kamen je odlična dekoracija za notranje prostore, polepša zunanje terase in kamnita dvorišča. Ko se boste zagledali v naravni dekorativni kamen nad vašim kaminom ali v steno vaše terase, se boste počutili, kot da ste v objemu udobnega doma in narave obenem. - Dekorativni kamen
- Dekorativni kamen v akcji
Dekorativni kamen bo vnesel naravo v vaš dom, polepšal steno, vaš kamin oblekel v domačnost. Dekorativni kamen je namenjen tudi oblaganju fasad v celoti ali kot samo del fasade, s katerim celota postane naravnost popolna.

Naravni dekorativni kamen je opremljal domačije naših dedov že od nekdaj. Skrilavec je bil v preteklosti pogost material za prekrivanje ostrešij, zlasti v predelih okrog Jelovice in Pohorja, kjer so ga pridobivali. Ker je naravni dekorativni kamen trajen material, ga lahko še dandanes opazite na številnih strehah starejših domačij, gospodarskih poslopji in vil.

Naravni dekorativni kamen je odličen toplotni in zvočni izolator. Naravni dekorativni kamen je odporen proti vremenskim vplivom in izgleda, kot da je del naravnega okolja.

Dekorativni kamen Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Dekorativni kamen opremlja stene vaše dnevne sobe.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo dekorativni kamen v obliki ročno izdelanih panelov – plošče iz naravnega sekanega kamna. Dekorativni kamen v obliki sestavljivih kamnitih panelnih plošč ponuja hitrejšo in cenejšo postavitev.

Dekorativni kamen je atestiran s strani ZAG. Varna uporaba dekorativnega kamna je zagotovljena s slovenskim tehničnim soglasjem STS-07-86.

Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Dekorativni kamen opremlja stene vaše jedilnice.

S koristnimi nasveti za dekorativni kamen vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in na zamisel, ki ste jo zastavili, bomo našli optimalno rešitev za dekorativni kamen, ki bo krasil vaš dom ali poslovni prostor. Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category