Dekorativni kamen je že od nekdaj opremljal domove

Registriran

5 meseca 2 tedna
Naravni dekorativni kamen je opremljal domačije naših dedov že od nekdaj. Skrilavec je bil v preteklosti pogost material za prekrivanje ostrešij, zlasti v predelih okrog Jelovice in Pohorja, kjer so ga pridobivali. Ker je naravni dekorativni kamen trajen material, ga lahko še danes opazite na številnih strehah starejših domačij, gospodarskih poslopji in vil. - Dekorativni kamen
- Dekorativni kamen v akcji
Dekorativni kamen je odlična dekoracija za notranje prostore, polepša zunanje terase in kamnita dvorišča. Ko se boste zagledali v naravni dekorativni kamen nad vašim kaminom ali v steno vaše terase, se boste počutili, kot da ste v objemu udobnega doma in narave obenem. Naravni dekorativni kamen je tudi odličen toplotni in zvočni izolator.

Naravni dekorativni kamen je odporen proti vremenskim vplivom in izgleda, kot da je del naravnega okolja. Dekorativni kamen je namenjen tudi oblaganju fasad v celoti ali kot samo del fasade, s katerim celota postane naravnost popolna.

Dekorativni kamen Kliknite tu za katalog dekorativni kamen. Dekorativni kamen zunaj kot arhitekturni element, ki daje soseski poseben pečat.

Iz naše ponudbe vam predstavljamo dekorativni kamen v obliki ročno izdelanih panelov – plošče iz naravnega sekanega kamna. Dekorativni kamen v obliki sestavljivih kamnitih panelnih plošč ponuja hitrejšo in cenejšo postavitev.

Dekorativni kamen je atestiran s strani ZAG. Varna uporaba dekorativnega kamna je zagotovljena s slovenskim tehničnim soglasjem STS-07-86.

S koristnimi nasveti za dekorativni kamen vam bodo pomagali naši arhitekti in svetovalci. Obiščite nas v naših salonih v Ljubljani ali v Murski Soboti. Smo izurjeni poslušalci in strokovni svetovalci. Znamo postavljati prava vprašanja. Glede na vaše prostorske zmožnosti in na zamisel, ki ste jo zastavili, bomo našli optimalno rešitev za dekorativni kamen, ki bo krasil vaš dom ali poslovni prostor. Ob predhodni najavi na brezplačno osebno svetovanje vas bomo postregli s kavico in z rogljičkom. Rezervirajte svoj termin brezplačnega svetovanja!
Category