5 največjih trendov 2015 v interierjih

Registriran

5 meseca 2 tedna
Če želite, da bo tudi vaš dom imel nekaj trendovskega izberite nekaj od sledečega:

• Svetila z zgodbo: bodisi, da gre za kultne klasične primerke svetil, svetil še neznanih in neuveljavljenih dizajnerjev, poceni različice… so vpadljiva svetila zagotovo eden od trendov 2015. Ena od prednosti takih svetil je, da zgledajo dobro ne glede na to ali so prižgana ali ugasnjena. Ko so prižgana izvršujejo svojo osnovno funkcijo in olepšujejo interier, ugasnjena pa so kot okras ali kakšna umetniška instalacija ali skulptura.

• Rustikalne mize in moderni stoli: kombinacija starinske, masivne, lesene mize in modernih stolov bo pripomogla k efektivnemu videzu. Prav tako popularne so kombinacije novega in starega, svetlega in temnega, naravnega in umetnega, grobih in gladkih površin… karkoli od naštetega boste kombinirali, boste težko zgrešili, vse dokler je preostali del interierja nevtralen in ne preveč vpadljiv.

• Svetel les: predhodno trendovski wenge dekor lesa je nadomestil svetel les z vidno strukturo, ki je naenkrat vsepovsod. Hvaležen je za kombiniranje, prijeten na otip, daje učinek topline in zgleda izvrstno v vsakem prostoru.

• Vintage kadi: najnovejši kopalniški trendi narekujejo samostoječe kadi v vintage videzu. Čeprav so še vedno popularne tudi tuš kadi v višini tal in velike prostrane kadi, te "nove" vintage kadi doživljajo svojevrstni povratek.

• Mini knjižnice: očitno je nekaj v knjigah in "knjižničarskem" vzdušju. Pravijo, da so knjige naše najboljše prijateljice, zato ne čudi, če so police v posameznih prostorih napolnjene s knjigami. Če iščete prostor za sproščanje, zatočišče za branje, majhen predah med vsakodnevnimi obveznostmi, je knjižni kotiček prava rešitev, vašemu domu pa bo dal šarm in toplino.

Nekaj trendovskega 2015 iz Il Ambienti
Category