Največja razstava novih modelov kuhinj Nolte | Pohištvo IL AMBIENTI

Največja razstava novih modelov kuhinj Nolte

V leto 2019 z novimi kuhinjami NOLTE – modelno leto 2019

Velika otvoritvena akcija kuhinj Nolte do 28. 2. 2019 s popusti do -60%.

Z novim letom, z novimi željami, z novimi sanjami so v Il Ambiente prišle tudi nove kuhinje Nolte – modelno leto 2019.

Kuhinja je prostor vseh prostorov, je prostor kjer se srečuje družina, prijatelji, je prostor kjer se prične jutro, dogaja dan in zaključi večer. Kuhinja je več kot prostor kjer se kuha, je center doma, je prostor druženja, komuniciranja, veselja ...

Kuhinje Nolte prinašajo v dom svežino, različne barve, različne možnosti postavitve in vsaka kuhinja je oblikovana po sectionidualnih željah in s tem tudi unikatna. Za kuhinje Nolte velja pregovorna nemška kvaliteta, ob kateri pa so v Nolte posvetili še mnogo pozornosti podrobnostim, ki kuhinjo naredijo še privlačnejšo obenem pa olajšajo vsakodnevna opravila v njej.

 

Premišljeno izdelani in postavljeni elementi

Omogočajo, da je kuhanje v kuhinjah Nolte enostavno, da so pripomočki za kuhanje optimalno shranjeni in vedno pri roki in v tako kuhinjo se boste vedno radi vračali.

Inovativno razviti elementi oblikovani tako, da se zlijejo z ostalim pohištvom v domu omogočajo, da kuhinja postane naenkrat velik dom obenem pa inovativne rešitve omogočajo, da se izkoristijo prav vsi deli kuhinje.

Kombinacije masivnega lesa, kovine, barv in stenskih dekorjev prinesejo v dom svežino in del narave, ki se zlijejo z zdravim stilom življenja — Živi življenje – živi kuhinje NOLTE.

Obiščite nas v salonu pohištva Il Ambienti v Murski Soboti in si oglejte nove modele — Feel, Ferro, Portland, Nova Lack, Matrix, Manhattan ... verjamemo, da bodo očarale tudi vas.

Preverite na spletu