Moj dom moj svet

Sedežne garniture

Si predstavljate svoj dom brez sedežne garniture? Brez tega čudovitega kosa pohištva, narejenega samo z enim namenom: za razvajanje!? Sedežna garnitura je centralni kos vsake dnevne sobe, saj vam nudi vsakodnevno udobje ob večerih, ko se družina zbere ob televiziji, branju, delu ali srkanju čaja, pogosto pa je sedežna garnitura kar nadomestek za posteljo - vsi vemo, kako sladko je ob večerih zaspati na sedežni garnituri. Ste torej pripravljeni na čudovito, kakovostno, predvsem pa udobno sedežno garnituro? Prišli ste na pravi naslov!

V trgovini IlAmbienti smo specializirani za sedežne garniture, zato jih imam na voljo ogromno, pri nas lahko izbirate med številnimi blagovnimi znamkami. Na voljo imamo manjše sedežne garniture, sestavljene iz enoseda in dvoseda, ločene počivalnike, za velik prostor pa si lahko omislite garnituro, ki lahko gosti tudi do 12 ljudi ali več. Izbira materialov je raznovrstna, saj najdete vse od usnja do mikrofibre, ne manjka pa niti raznovrstnih barv, ki se vklopijo v vaš obstoječ ambient ali ga, obratno, definirajo. Dizajnersko se naše garniture raztezajo od minimalističnih do klasičnih in sodobnih, z vgrajenim ležiščem ali brez njega. Na voljo imamo cenovno ugodnejše garniture za vsak žep in tudi najboljše sedežne garniture svetovno znanih proizvajalcev

Seveda lahko pri nas najdete tudi sedežne garniture za poslovne namene – za razne pisarne, salone, čakalnice, razne dvorane in galerije. Izbira je dovolj bogata za vse okuse – preglejte našo spletno stran ali nas obiščite, usedite se in se prepričajte, da so naše sedežne garniture brezčasne.
Razvrsti po:

Razstavljeni exponat:
 
1 ... 34567
Najdeno: 133
1 ... 34567