Moj dom moj svet

Mize in stoli

Iščete mizo in stole? Za vas smo izbrali bogato selekcijo čudovitih stolov za  jedilnice, kuhinje, vikend hišice in tudi pisarniške prostore, zraven pa seveda pripadajoče mize za najrazličnejše potrebe. Izbirate lahko med lesenimi, plastičnimi, usnjenimi, oblazinjenimi in barskimi stoli, na voljo pa imamo lesene klopi za ljubitelje rustikalnega ambienta. Nikar ne spreglejte čudovitih miz različnih dimenzij, ki jih  odlikujejo dizajnerska dovršenost, vrhunska kakovost in odlične cene, ki jih ne boste našli nikjer drugje. Pri nas lahko najdete klasične mize, ki se lepo podajo v sodobno opremljen prostor in umetelne mize, ki s svojo obliko že posegajo med umetniška dela.

Kombinacije materialov vam zagotavljajo, da se miza lepo zlije z vašim obstoječim prostorom, še posebej večno moderna kombinacija kroma in lesa. Skupaj z izbranimi stoli si lahko kreirate izjemno lepo jedilnico, ki bo očarala vaše goste, vam pa iz vašega družinskega obroka ustvarila svečan dogodek.

Oglejte si izbor naših miz in stolov v spletni galeriji, vabljeni pa tudi, da nas obiščete v salonu IlAmbienti in si pohištvo ogledate od blizu.