Moj dom moj svet

Kuhinje

Kuhinja je najbolj veličasten prostor vsakega doma. Brez kuhinje si težko predstavljamo kakršnokoli domovanje, saj je kuhinja srce vsakega doma. V kuhinji se zbira vsa družina, tam se spletajo vezi, pripravlja hrana, kuha kava za prijatelje … v kuhinji preživimo veliko časa, zato je pomembno, da vam je izbrano pohištvo zares všeč, vsa tehnika pa priročna, funkcionalna in estetska.

V spletni trgovini IlAmbienti smo za vas izbrali najboljše iz sveta kuhinj, saj vam želimo ponuditi le najbolj izjemne, moderne, elegantne, predvsem pa kakovostne kuhinje, ki vam bodo ob pripravi jedi v veselje in pomoč. Naši strokovnjaki se redno izobražujejo, obiskujejo sejme in sledijo trendom, da bi vam lahko ponudili najnovejše pogruntavščine, ki bodo v vašo kuhinjo prinesle doslej neznano tehnologijo, dizajnerske presežke in nagrajene rešitve, ki so očarale javnost na številnih pohištvenih sejmih.

Kadar vstopite v naš prodajni salon ali obiščete našo spletno stran s kuhinjami, vas zagotovo najprej prevzamejo tenkočutne elegantne, moderne linije, ki ne pustijo ravnodušnih niti najzahtevnejših kupcev. Vsako kuhinjo vam lahko virtualno izrišemo v vaš prostor, da si lažje predstavljate umestitve pohištva in bele tehnike, poleg tega pa vam zagotavljamo daleč najnižje cene v Sloveniji. Z kuhinjo IlAmbienti zagotovo ne boste razočarani – obiščite nas ali si oglejte predstavitev kuhinje na našem spletnem mestu: čakajo vas priznane znamke Nobilia,Nolte, Alples in Xpress Küchen.

 

K vsaki kuhinji pa sodi tudi napa. Nagrajen sisem nap BORA vas bo pravgotovo prevzel.


Kuhinje v salonu IL Ambienti Murska Sobota ter v galeriji pohištva IL Ambienti Ljubljana slovijo po svojem prefinjenem dizajnu,
hkrati pa vas bodo navdušili prilagodljivi elementi, vrhunska izdelava in izbrane barve posamezne kuhinje.

Posebna PONUDBA v Pohištvu Il Ambienti Murska Sobota. Za vsa nova naročila v decembru 2018
vinjeta samo 1€.